Logo

Nega obraza

Koža je meja, ki nas ločuje od zunanjega sveta, ščiti pred škodljivimi snovmi, vročino in dehidracijo. Suh zrak, sonce, onesnažene snovi iz okolja in nepravilna nega so dejavniki, ki zmanjšujejo naravne zaloge vlage v koži. V našem salonu prepoznamo potrebe Vaše kože in jih izpolnimo v skladu z Vašimi željami.

PRIORI® je podjetje z najbolj inovativnimi izdelki proti staranju, ki svetovnemu trgu ponuja rešitve, kakršnih ostala podjetja, ki se ukvarjajo z zaščito kože, preprosto nimajo na voljo. Profesionalcem nudimo edinstvene tretmaje in postopke proti staranju, ki koži vračajo mladostno svežino. Izdelki tradicionalne medicinske kozmetike se z našimi novostmi ne morejo niti primerjati. Ime PRIORI® izvira iz latinske fraze »A priori«, kar pomeni »od vzroka k učinku«. Ime se odlično podaja k naši teoriji o pravilnem preprečevanju staranja kože – osredotočamo se na vzrok, s čimer dosežemo najboljši učinek. Zato bi morali biti izdelki PRIORI® vaša PRIORITETA pri izbiri izdelkov za nego kože.

PRIORI – medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami – dokazano uspešen sistem za globinsko obnovo kože

Edina linija profesionalnih izdelkov za nego kože, ki vsebujejo napredne AHA kisline.
Koži vrača vlažnost in odstranjuje odmrle celice, s čimer se »normalizirajo« kožne funkcije in izboljša zdravje kože, ki dobi mlajši, bolj zdrav videz.

Je edina linija izdelkov, ki vsebujejo AHA kisline z LCA kompleksom: kombinacija mlečne kisline (z ustrezno pH vrednostjo) in močnih antioksidantov: vitaminov A, C, E in provitamina A (vgrajenih v liposome).

Zakaj bi jo uporabljali?

Ustrezna vlažnost in globinsko obnavljanje kože sta pogoj za zdravo kožo in prvi korak v vsakem programu nege kože, s katerim želimo obnoviti mladosten videz.

PRIORI® Prednosti naprednih AHA kislin:

  • izboljšana globinska vlažnost kože
  • globinsko čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic
  • stimulacija kožnih beljakovin: kolagena in elastina
  • obnovitev suhe, zrele in od sonca poškodovane kože
  • zmanjšuje vidne znake staranja kože – črte, gube
  • zmanjšani vidni znaki problematične, aknaste kože

Poskrbite za svojo kožo na pravilen način

Lahko ste še tako urejeni, a vaš utrujen obraz, razpokana in suha koža bosta kazala leta in bremena, ki jih nosite s seboj. Zato se ji posvetite z vso skrbnostjo, jo razvajajte in blesteli boste v vseh starostnih obdobjih.Vaša koža se dan za dnem stara. Povrnitev nazaj je nemogoča. Zato poskrbite da bo lepa in negovana ostala čim dlje.