Logo

Nega obraza

Koža je meja, ki nas ločuje od zunanjega sveta, ščiti pred škodljivimi snovmi, vročino in dehidracijo. Suh zrak, sonce, onesnažene snovi iz okolja in nepravilna nega so dejavniki, ki zmanjšujejo naravne zaloge vlage v koži. V našem salonu prepoznamo potrebe Vaše kože in jih izpolnimo v skladu z Vašimi željami.

Nege

 • PRIORI nege obraza so prilagojene različnim tipom in stanjem kože ter njihovim problematikam. Je prilagodljiva nega kože povrne ključne aktivne sestavine, ki jih vaša koža potrebuje. Uporabljamo sestavine, ki posnemajo ključne komponente vaše kože, s tem pa koži omogočajo popolno delovanje. Uporabljene so aktivne kozmecevtske sestavine zanego kože, ki kožo pomagajo popraviti, obnoviti, normalizirati in izboljšati njeno stanje. Aktivne sestavine nam pomagajo doseči pametne rezultate pri negi kože, ter so namenjene tako moškim kot ženskam, ter vsem starostnim skupinam.

  Individualiziran pristop za vsakega posameznika, saj si dva tipa kož nista popolnoma enaka. Po temeljiti analizi vaše kože bomo izvedli specializirano nego obraza, prilagojeno vašim potrebam in željam.

  Vse, kar morate storiti, je, da vzamete čas zase!

 • PRIORI nega z LCA kompleksom – laktična kislina – AHA kislina v kombinaciji z Vitamini A, C, E & Pro Vit A
  Nega ponuja nadpovprečno hidracijo kože in eksfoliacijo brez poškodb kože, namenjeno negi vsem vsem tipom kož. Pripravi kožo za najboljše rezultate, hkrati pa stimulira naravno sintezo hialuronskie kisline v koži. Izboljšana je hidracija, tekstura, volumen in stanje
  kože.Poleg tega vsebuje kompleks vitamine A, C, E in izorišča njihove antiokasidativne lastnosti.

 • PRIORI NEGA s Q+SOD kompleksom – visoko koncentriran SOD (SuperOksid Dizmutaza) v
  kombinaciji z koencimom Q10 (CoQ10.)
  Odlična antioksidativna nega in zaščita za današnje potrebe kože. Delujejo tako, da posnemajo v koži naravno prisotne antioksidante, s tem pa nudijo najvišjo zaščito in popravilo naših celic. Antioksidanti nevtralizirajo proste radikale (ROS) in zaščitijo celične membrane in celične organele pred oksidativnimi poškodbami.

 • PRIORI TTC ENCIMSKA NEGA KOŽE je idealna za poletne mesece, z več kot 99% naravnimi sestavinami pa bo prepričala tudi vse tiste, ki prisegajo na naravne izdelke.

  S trojnim kompleksom KURKUME TTC linija zagotavlja

  • dramatično antioksidativno zaščito in obnovo,
  • ima protivnetno delovanje in
  • zmanjšuje rdečico.

  Naravne, čiste formulacije brez sulfatov, SLS, SLES, parabenov, formaldehida, ftalatov, mineralnega olja, oksibenzona, premogovega katrana, hidrokinona, triclosana in triclocarbana.

 • HISTOMER – HYDRATING nega (brez globinskega čiščenja) vsebuje posebne izvlečke RASTLINSKIH MATIČNIH CELIC (histomerične celice), ki v globino kožnih tkiv vnesejo pravi koncentrat vitalne energije. Proti suhosti kože se bori z različnimi sredstvi, med katerimi je najpomembnejše delovanje, ki sloni na oksigenaciji bazalnih celic epidermisa. Vsebuje tudi izredno vlažilne naravne snovi, ki delujejo antioksidantno, zaščitno in obnovitveno. Spodbuja nastajanje nove, globinsko hidrirane kože, ki je bolj gladka in elastična. Obenem jo ščiti pred okoljskimi obremenitvami, zmanjša in prepreči nastanek gub ter povešanja kože. Vaš obraz bo celostno pomlajen.

 • HISTOMER – LIFTING TRETMA Z VITAMINOM C (nega brez globinskega čiščenja)
  Prva linija Vitamin C je namreč učinkovina, ki najhitreje kožo očisti in zgladi, saj vsebuje veliko obnovitvenih in antioksidativnih lastnosti, zmanjšuje globino in število gub, izboljšuje teksturo kože, izboljšuje ten kože, zmanjšuje vnetne procese v koži, izboljša imunski sistem kože, debeli kožo, ohranja vlažnost v koži in vlaži kožo. Prva linija zdravljenja obraza, ki temelji na stabilni obliki vitamin C z zelo visoko biološko aktivnostjo.

Poskrbite za svojo kožo na pravilen način

Lahko ste še tako urejeni, a vaš utrujen obraz, razpokana in suha koža bosta kazala leta in bremena, ki jih nosite s seboj. Zato se ji posvetite z vso skrbnostjo, jo razvajajte in blesteli boste v vseh starostnih obdobjih.

Vaša koža se dan za dnem stara. Povrnitev nazaj je nemogoča. Zato poskrbite da bo lepa in negovana ostala čim dlje.