Logo

Nega in oblikovanje telesa

 • BODY H4 je družina specializiranih dermokozmetičnih izdelkov, zasnovanih za delovanje na encimskih mehanizmih, ki uravnavajo elastičnost in konsistenco mehkih tkiv trebuha, zadnjice, notranjih delov rok, notranjih delov stegen in preprečujejo nastanek strij med nosečnostjo, puberteto ali spremembe v telesni teži.
  Zajema piling telesa, masažo z ampulo, nanos maske za telo in vtiranje kremice.

 • C30 je inovativni program, ki ga je Histomer posebej razvil za hujšanje in oblikovanje najbolj občutljivih predelov vašega telesa.
  v kratkem času. Celulit napade kožo v globini; zaradi edinstvene kombinacije njegovih sestavin C30 prodre v globlje plasti kože, natanko tam, kjer je potrebno. C30 reaktivira celično dihanje, ustavi nadaljnji razvoj celulita in zmanjšuje maščobne blazinice. Po enem intenzivnem tretmaju so rezultati vidni že takoj po terapiji.
  Nega zajema encimski piling in masažo z ampulo, ter vtiranje kremice (tretira se trebuh, noge in zadnjica).

 • Histomer Drain-O2 je tretma, ki združuje močno mobilizacijsko delovanje maščobnih blazinic z izredno aktivacijo na delovanje limfe. “Povečana” drenažna aktivnost postane nepogrešljiva izbira za učinkovit tretma tudi pri osebah, ki večje telesne aktivnosti ne spremljajo z zmanjšanjem kalorij. Nega telesa z DREIN 02 spodbuja tudi izločanje toksinov, oksigenacijo kožo in naravno obnovo celic ter poskrbi za bolj tonirano in kompaktno kožo. JE TRETMA, KI ZAGOTAVLJA IZREDNO UČINKOVITOST, TUDI PRI NAJBOLJ ZAHTEVNIH STRANKAH!
  Zajema piling telesa, masažo z ampulo, nanos maske za telo in vtiranje kremice.